Ik ben ervan overtuigd dat je met helder design een positieve impact kan maken.

— Wie ben ik?

Maya Knepflé (1992) is een freelance Illustrator, Visual & Motion Designer gevestigd in Arnhem.

Als ontwerper wil ik verder gaan dan alleen iets moois maken. Daarbij vind ik het verhaal dat we vertellen misschien wel belangrijker dan het visuele jasje eromheen. Ik vind het fijn om vanaf het begin betrokken te zijn bij het creatieve proces. Op deze manier kunnen we samen een sterke basis neerzetten, waarop we kunnen voortbouwen.

Ik houd van de continue vernieuwing en diversiteit in mijn werk. Ik geloof daarbij niet in een one-size-fits-all aanpak. Ik ben flexibel en kan mijn eigen stijl vrij eenvoudig aanpassen aan een andere (huis -of illustratie)stijl. Voor iedere klant ontwikkel ik iets nieuws wat aansluit op hun visie, doelgroep en kernwaarden. Zo halen we er het beste uit elk project en maken we impact.

Fotografie: Atelier Mori
— Wat ik doe

Illustratie

Show me

Visual design

Show me

Motion design

Show me

Ik ben ervan overtuigd dat je met helder design een positieve impact kan maken op de wereld. Daarom werk ik graag samen met partijen die raakvlakken hebben met milieu, gelijkheid, cultuur, duurzaamheid en biodiversiteit. Groot of klein maakt niet uit. Want elke stap kan al een verschil maken.

— Werkwijze

1

Kennismaking

Je hebt ervoor gekozen om jouw vraag aan mij voor te leggen. We starten met een korte kennismaking, waarin we peilen of we bij elkaar passen, bespreken we jouw vraag en brainstormen we over een passende aanpak. Als het klikt, stellen we een offerte op met een voorstel, een tijdsplanning en een bijpassende prijsopgave.

2

Inhoudelijk concept

Bij het concept leggen we een solide basis neer, waarop we verder kunnen bouwen. In deze fase onderzoeken we jouw input vanuit diverse perspectieven en verkennen we grondig alle mogelijkheden. Via verschillende correctierondes stemmen we de inhoud zorgvuldig op elkaar af en werken we samen naar een krachtig, inhoudelijk concept.

3

Visuele oplossing

Samen onderzoeken we welk visueel medium het beste past bij het concept. Kiezen we voor een pakkende animatie, een intuïtieve app of website, een duidelijke infographic, een sprekende illustratie, of misschien toch iets anders? We graven dieper om te bepalen welk medium het meest geschikt is, wie we daarvoor nodig hebben, en tegelijkertijd bepalen we zorgvuldig welke stijl het best aansluit om alle doelen te behalen.

Meer weten? Vragen? Kopje koffie?
Neem contact op of bekijk mijn projecten.