Spectric,
nice to meet you!

— Spectric, wie?

Ik ben Maya Knepflé en ik ben de eigenaar van Spectric.

Na het behalen van mijn bachelor in Communicatie en Multimedia Design op de HAN te Arnhem zocht ik naar een nieuwe uitdaging. Ik ben daarom in 2018 begonnen met Spectric.

Mijn eigen expertises liggen voornamelijk in het veld van:

voeg me toe op linkedin of instagram
— Werkwijze

Ik haal opdrachtgevers uit hun comfort-zone

Ik stel veel vragen waar jij misschien niet meteen een antwoord op hebt. Samen gaan we nadenken over wat we willen precies willen bereiken, wat we daar voor nodig hebben, en hoe we dat uiteindelijk gaan uitvoeren. Dit betekend ook dat ik je soms een duwtje achteruit geef, en dat de uiting die jij in je hoofd had misschien niet het best passend is voor de gestelde doelen. Niet altijd heel fijn, maar je eindproduct wordt er zeker beter van.

Ik werk graag samen met mensen om zo het perspectief te zien vanuit hun specialisme. Het is belangrijk om na te denken vanuit verschillende invalshoeken. Ik zie een opdracht echt als een samenwerkingsverband. Niet alleen met de opdrachtgever, maar ook met mijn creatieve netwerk. We kijken eerst naar wat er nodig is om jouw vraag te beantwoorden, en dan wie daar het beste bij kan aansluiten.

— Services

Verbetering van de communicatie van jouw verhaal

Haal het beste uit elk project door eerst goed na te denken over wat je precies wilt behalen.

Vertaling naar een passende visuele oplossing

Samen gaan we kijken naar welke creatieve oplossing het beste aansluit op jouw doelen.

Let’s create something exciting

Get in touch