Ik ben ervan overtuigd dat je met helder, creatief design een positieve impact kan maken. Daarom werk ik graag samen met partijen die de wereld een beetje beter willen maken.

— Over

Wie ben ik?

Maya Knepflé (1992) is een veelzijdig creatief ontwerper gevestigd in Arnhem. Haar voorliefde voor afwisselend werk zorgt ervoor dat zij zich continu doorontwikkeld. Met een frisse blik, haar passie voor vorm, kleur en een analytische benadering, maakt zij de beste ontwerpen.

Na het behalen van haar bachelor in Communicatie en Multimedia Design was zij op zoek naar een nieuwe uitdaging. Na eerst een aantal jaar te hebben gewerkt in de creatieve industrie, heeft zij haar eigen creatieve studio opgericht in 2018.

Mijn missie

Ik ben ervan overtuigd dat je met helder, creatief design een positieve impact kan maken op de wereld. Daarom werk ik graag samen met partijen die raakvlakken hebben met milieu, gelijkheid, cultuur, duurzaamheid en biodiversiteit. Want elke kleine stap kan een verschil maken.

Fotografie: Atelier Mori
— Wat ik doe

Illustratie

Show me

Grafisch ontwerp

Show me

Motion design

Show me
— Werkwijze

1

Vraag

Jij hebt besloten om jouw vraag bij mij neer te leggen, leuk! We beginnen met een korte kennismaking. Tijdens deze kennismaking gaan we pijlen of wij geschikte partijen zijn voor elkaar, bespreken we jouw vraag en denken we na over een passende aanpak.

Is het een match? Dan gaan wij een offerte opstellen met hierin een voorstel, tijdsplanning en bijpassende prijsopgaaf.

2

Creatief concept

Bij het creatieve concept maken we een sterke basis waar we op verder kunnen bouwen. Want het verhaal is belangrijker dan hoe ‘mooi’ iets is. Tijdens deze fase bekijken we jouw input vanuit de verschillende invalshoeken en gaan we eerst volledig de breedte in.

In verschillende correctierondes stemmen we de inhoud met elkaar af en komen zo samen tot een krachtig, inhoudelijk concept.

Je kan hierbij denken aan: Schetsen, storyboards, wireframes, mockups & moodboards.

3

Visuele oplossing

Wanneer het creatieve concept volledig naar wens is gaan we naar de ontwerpfase in. Samen gaan we kijken naar welk ‘visueel jasje’ hier het beste op aansluit. Een animatie, een app, website, infographic, een illustratie of toch iets anders? Wij werken een visuele oplossing uit en stemmen deze in verschillende correctierondes met jou af.

Iedereen tevreden? Mooi! Dan leveren wij de visuele oplossing op en kan jij ‘m gebruiken om zo jouw vraag te beantwoorden.

Je kan hierbij denken aan: Illustraties, animaties, drukwerk, websites, infographics, apps of combinaties hiervan.

Meer weten? Vragen? Kopje koffie?
Neem contact op of bekijk mijn portfolio.